От утре за ремонт на фуга се ограничава движението в платното за София на АМ „Струма“ от п. в. „Дупница-Север“ до п. в „Долна Диканя“

DenNews.bg
08.05.2018
размер на текста:

От утре – 9 май, от 13 ч. за ремонт на дилатационна фуга при 46-ти километър се спира движението в платното за София на автомагистрала „Струма“ от пътен възел „Дупница-Север“ при 51-ви км до п. в. „Долна Диканя“ при 36-ти км. Движението в посока Дупница е без промяна.

По време на ремонтните дейности трафикът за София ще се пренасочва при п. в. „Дупница-Север“ по път I-1 София-Кулата и при п. в. „Долна Диканя“ движението ще се включва отново в АМ „Струма“. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация.

 

Преди почивните дни за Гергьовден завърши ремонтът на фугата в платното за Дупница.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети