Марек и ЦСКА готвят шоу на „Бончук“, феновете могат да се снимат с Купата

DenNews.bg
29.05.2018
размер на текста:

Юбилеен мач между ветераните на Марек и ЦСКА по случай 40 години от спечелването на дупничани на Купата на Съветската армия ще се играе утре, сряда. Двубоят е от 17 часа на стадион „Бончук” при вход свободен.
На трибуните ще присъстват почти всички футболисти на Марек, спечелили Купата през 1978 година, а по-младите ще играят на терена. За „червените” участие са потвърдили имена като Велизар Димитров, Христо Янев, Владо Манчев, Стойко Сакалиев, Валентин Илиев, Милен Петков, Петър Михтарски, Иво Андонов и др. Ще присъстват и легенди на ЦСКА и българския футбол от ранга на Георги Велинов-Джони и Георги Димитров-Джеки. В ложите на стадион „Бончук” ще са и бившите президенти на Марек Стефан Милушев, Йордан Андреев, Васил Бурановски, както и Валентин Михов. Поканени са и президентът на БФС Борислав Михайлов и министърът на спорта Красен Кралев.
За зрителите са подготвени приятни изненади, като всеки фен ще може да се снима със специално изложената за целта Купа на Съветската армия, спечелена от Марек. Запалянковците ще могат да се снимат и със своите любимци от дупнишкия отбор, както и от този на ЦСКА.
Организацията около двубоя се поема от Общината, за което от ръководството на Марек изказаха специална благодарност.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети