Бургазлия опита да отвлече две деца пред погледа на родителите им

DenNews.bg
02.05.2018
размер на текста:

Полицията в Бургас арестува музикант от симфоничния оркестър в града, след като той се държал странно, а след това опитал да отвлече две деца, съобщи "24 часа".
Според информация на Областната дирекция на МВР в Бургас музикантът започнал да нарушава обществения ред по време на първомайския концерт на БСП в града. Тогава той започнал да скача неудържимо, след което паднал на земята като мъртъв. Полицаите на два път го изкарвали принудително от публиката на концерта.
Няколко часа след това мъжът опитал да отвлече две деца - на 3 и 8 години. Деца си играели на улица "Александровска", до "Компаса", известен още като "пъпа на Бургас". Тогава музикантът се приближил, хванал ги за ръцете и ги задърпал надолу по улицата.
Всичко това станало пред очите на родителите на децата, които били на 3-4 метра от тях. Майката започнала да вика, а бащата тръгнал след мъжа. Той настигнал музиканта и му казал да пусне децата, но той отказал. Бащата ударил мъжа, издърпал децата и отвел музиканта в близкото полицейско управление.
В полицията бащата подал жалба срещу мъжа.
Към момента музикантът е принудително въдворен в Центъра за психично здраве в областния град.
По информация на прокуратурата мъжът има условна присъда за шофиране след употребата на марихуана. Той е осъден условно на 3 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 250 лева.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети