Дневен хороскоп за 14 май

DenNews.bg
14.05.2018
размер на текста:

Овен

През този ден ще имате шанса да поправите грешките ида създадете правила по ваш вкус. Само внимавайте да не прекалите с подправките.

Телец

През първата част от деня може да си позволите повече свобода в действията. Рискувайте да се захванете с дейност, която ви е непозната. Няма да загубите, напротив.

Близнаци

Не се колебайте дали да бъдете изцяло това, което сте, без никакви спирачки. Това не означава да разкриете само лошите си качества. Бъдете мили и обаятелни така, както само вие можете.

Рак

През този ден бъдете по-внимателни в работа с документи. Всичко има своята причина и ако проследите тази връзка ще излезете печеливши от ситуацията.

Лъв

Сега може да си поставите нови цели. Постигнатото отдавна не ви удовлетворява. Няма причина да стоите на едно място.

Дева

Още от сутринта използвайте рационално прилива на вдъхновение и енергия. Рискувате да разпилеете енергията си в незначителни дейности. Направете си план. 

Везни

През този ден си заслужава да се въздържате от прекаленото вглеждане във външните фактори. Спомнете си какви са били вашите лични цели и влезе в точния път, за да ги постигнете.

Скорпион

Този понеделник може да ви се наложи да правите това, което предизвиква сериозен вътрешен протест у вас, но понякога се налага – няма как. Представете си, че играете роля и ще я изпълните блестящо. 

Стрелец

Днес няма да може да повлияете съществено върху случващото се. Оставете се на течението и няма да сбъркате. Намесата ви в това, което се случва само ще ви довлече проблеми.

Козирог

Задачата ви днес е да сте внимателни във финансово отношение. Направете си добре сметката за предстоящите празници, макар че не е задължително да взимате най-скъпите подаръци. 

Водолей

Днес не поемайте допълнителни задължения, особено в офиса. Намеренията ви са добри, но тези на останалите - не толкова. Пазете силите си.

Риби

През този ден не драматизирайте случващото се. То съвсем не е толкова лошо. Не забравяйте, че не сте длъжни да оправдавате ничии очаквания.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети