Георги Зарев ще бъде управител на общинското дружество „Дупница транс“

DenNews.bg
03.04.2018
размер на текста:

 Георги Зарев получи по-добра оценка от комисията за избор на управител на общинското дружество "Дупница транс" и кандидатурата му ще бъде предложена за одобрение от Общински съвет-Дупница.
Конкурсът за избор на шеф на новото дружество се проведе днес, а комисията бе съставена от общински съветници, както и експерти от администрацията. Документи бяха депозирани от трима кандидати - Антон Христов, Георги Зарев и Гергана Михайлова. Комисията изчака 15 минути от обявения час за начало на конкурса, 11 часа, след което отвори документите в присъствието на журналисти, както и на двамата кандидати Зарев и Михайлова. Третият кандидат не се яви и документите му не бяха разглеждани.
"И двамата кандидати имаха документи съгласно изискванията за позицията и отговаряха на критериите. Запознахме се със стратегиите им за развитие на дружеството за следващите 3 години, след което проведохме и събеседване. С минимална разлика, по-добра оценка получи Георги Зарев и той ще бъде предложен на следващото заседание на ОбС за утвърждаване", обясни председателят на комисията Йордан Йорданов.
Припомняме, че "Дупница Транс" ще поеме най- новата автобусна линия в града под № 5.
Първият конкурс за избор на управител, провел се в края на миналата година, се провали заради лошото представяне на единствения кандидат, който получи оценка едва 3 за развитата си стратегия за бъдещето на дружеството, а минималната по изисквания оценка е 4,50.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети