Дневен хороскоп за 29 април

DenNews.bg
29.04.2018
размер на текста:

Овен

Това е ден за забавяне на темпото. Може да забравите нещо важно - обещание, което сте дали. А точно сега не бива да си го позволявате.

Телец

Това е ден, в който да продължите напред. Може да имате угризения на съвестта,но така или иначе не може да поправите стореното. Просто се опитайте да не постъпвате по същия начин.

Близнаци

Това е ден за медитация. Главната ви задача трябва да бъде това да изчистите главата си от всякакъв емоционален и психически товар. Без никакви угризения на съвестта.

Рак

Това е ден за задълбочен анализ. Има някои неща върху, които да помислите сега и е добре да не отлагате, за да не задълбочите проблема. Няма за кога да отлагате началото на процеса.

Лъв

Това е ден за енергично общуване. Ще имате чувството, че днес всички са се сетили да ви се обадят и да ви предложат да се видите. Най-добре си запишете срещите, за да не пропуснете някого.

Дева

Очаква ви енергичен ден, така че си пригответе повече сили. Наспете се добре и не излизайте без да сте хапнали сериозно. Пазете парите си и най-добре не взимайте големи суми със себе си.

Везни

Денят предполага здраво стъпване на Земята и връщане в реалността и подготовка за първия работен ден. Звездите не обещават особени преживявания, но вие имате достатъчно, за които да си спомняте с усмивка.

Скорпион

Тази неделя ще получите много усмивки от любимия човек, причината за които сте самите вие. Не спирайте да радвате хората, които обичате и не си мислете, че не получавате достатъчно в замяна, защото не е така. 

Стрелец

Това е ден за почивка. Опитвате се да наваксате работа, но най-добре оставете това за понеделник - както си му е редът.

Козирог

Сега може да зададете всички въпроси, които искате да поставите към приятелите си, с които ще се видите днес. Не се страхувайте да изглеждате прекалено любопитни, просто обяснете мотивите за интереса си. 

Водолей

Това е ден за сблъсък с реалността. Имате някои щети, които трябва да признаете и да промените начина на действие. Освен ако не искате да повторите процеса.

Риби

Това е ден за извънредни срещи. Плановете ви може да се променят, но не съжалявайте за часовете, прекарани с човек, когото не сте виждали от години.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети