Дневен хороскоп за 28 април

DenNews.bg
28.04.2018
размер на текста:

Овен

Това е ден за сбъдване на мечти. Не се страхувайте, че хубавото, което ви се случва може да остане в миналото. Дори това да стане, то ще бъде, за да отстъпи място на още по-хубави дни.

Телец

Този ден ще ви разкрие тайна. Ще я откриете сами за себе си и е възможно да бъдете силно изненадани. Не допускайте да се обвинявате. Напълно способни сте да се справите с това.

Близнаци

Това е ден за получаване на позитиви. Благодарността на приятелите ви е безценна и ще се чувствате истински щастливи. Не се спирайте до тук.

Рак

Този ден за споделено щастие. Единственото, което трябва да направите е да приобщите любимите си хора към това чувство, за да ви е още по-споделено.

Лъв

Това е ден за споделяне на красота. Сутринта ви очаква откритие, което ще стане важна част от живота ви. Усещането за щастие и удовлетвореност ще ви съпътства дълго време.

Дева

Това е ден за разбиране на тайни. Не си позволявайте да бъдете съдници. Не се знае, кога някой може да попадне в същата позиция.

Везни

Това е ден за активност. През целия ден ви предстоят интересни открития. Ще спечелите ценен приятел, с когото ще може да споделите всичко, което поискате.

Скорпион

Това е ден за израстване. Днес сте по-добри от вчера. Не спирайте в процеса на усъвършенстването си. Имате много любов и получавате не по-малко.

Стрелец

Тази събота е много вероятно да се сблъскате лице в лице със страховете си. Важното е да разберете, че те изобщо не са толкова страшни, особено ако застанете смело срещу тях.

Козирог

Това е ден за релакс. Не позволявайте на никого да ви казва как да използвате свободното си време дори ако се налага да бъдете по-резки в тона. 

Водолей

Това е ден, в който да бъдете себе си. Притежавате много повече ресурси и талант, отколкото предполагате. Очакват ви незабравими почивни дни.

Риби

Това е ден за постижения. Творческото у вас не търпи скука и ще се изявите незабравимо в много сфери от живота. Дерзайте!

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети