Абитуриент от гимназия "Христо Ботев" в Дупница стана най-младият шампион в историята на колоездачния пробег на остров Тасос

DenNews.bg
28.04.2018
размер на текста:

Броени дни преди един от най-големитr дни в живота му- абитуриентския бал, 12-класникът от гимназия "Христо Ботев" в Дупница Цветан Иванов стана най-младият шампион в историята на колоездачния пробег на остров Тасос- Tour of Tasos!

"Днес бе наистина голям ден за мен. Първо място в категория “мъже” и първо място в цялото състезние - “Tour of Thassos”. Освен това и се превърнах в най-младия печелил състезнието. Общият брой участници бе над 300 души. Горд съм, че отново българският флаг се развя над гръцките, румънските, турските, сръбските, македонските и други. Благодаря на цялото ми семейство, роднини, приятелката ми, всички приятели, познати и не на последно място на Александър Лазаров и семейство Масларски в частност на Alexander Масларски, който винаги е до мен и ме подкрепя", сподели Цветан Иванов.

Изключително любопитен е и фактът, че Цветан Иванов ще пропусне втората вечер от абитуриентския си бал, за да участва в колоездачния пробег за купа Долчини.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети