Дневен хороскоп за 27 април

DenNews.bg
27.04.2018
размер на текста:

Овен

Това е ден за сериозни дела. Самите вие няма да сте в особено настроение за забавления. Взели сте своето и ще ви мързи дори да мърдате. Добър повод да наваксате с четенето.

Телец

Това е ден за примирение. Ако продължавате да се подценявате, обаче, едва ли ще напреднете особено от точката, на която се намирате в последно време.

Близнаци

Това е ден за взимане на независими решения. Каквото и да ви посъветва дори ваш приятел вие пак ще направите това което сте решили или предстои да решите. Все пак се водете от мисълта за себе си.

Рак

Това е ден за взаимност. Не се страхувайте да дадете повече от себе си. Може да не е веднага, но със сигурност ще бъдете възнаградени.

Лъв

Това е ден за повече финансова свобода. Добре е да излезете спортно облечени, тъй като вероятно няма да имате време да се прибирате за смяна на екипа. Самостоятелните представители на знака вероятно няма да се приберат сами вечерта.

Дева

Това е ден за купон! Забавлявайте се, както ви душа иска, но мислете и за последиците. Бъдете преди всичко разумни, а после - освободени. Зодиите с ново гадже през май Ето кои зодии има вероятност да си хванат гадже през май. 

Везни

Това е ден за наваксване. Но още една пропусната петък вечер няма да се отрази добре на самочувствието ви. Предупредете у дома да ви чакат на сутринта.

Скорпион

Това е ден за умереност. Най-добре не рискувайте да се храните на непознато място. Ако е възможно си вземете обяд от дома, но го съхранявайте в хладилник. Вечерта не си правете алкохолни експерименти. 

Стрелец

Денят може да ви изнерви с ревността на ваши колеги. Ако сте заслужили позицията си честно отминете с мълчание подмятанията. В противен случай може само да потвърдите съмненията на останалите.

Козирог

Този петък ще мине като една полусъбота. Който си го е заслужил – си го е заслужил. Направете си плановете за деня още вечерта, за да не загубите часовете напразно. 

Водолей

Това е ден за промяна. Сценариите във вашата глава са си чисто ваши и не се учудвайте, че някой може да се обиди ако му връчите главната роля в тях.

Риби

Това е ден за разпускане, може да си тръгнете по-рано. Напрежението от изминалите дни е изтънило търпението ви и по-добре да не го подлагате на повече предизвикателства. Сега е много важно да си починете.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети