Ивайло Константинов остава лидер на ГЕРБ-Дупница, Калин Гелев бе преизбран в Сапарева баня

DenNews.bg
23.04.2018
размер на текста:

 С единодушна подкрепа от членовете на ГЕРБ Ивайло Константинов бе преизбран за председател на общинската структура на партията в Дупница.
Преди това новият стар председател отчете дейността на структурата и анализ на изборните победи и резултати от 2015 г. досега. Константинов изказа благодарности към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Дупница за пълната подкрепата и работа от тяхна страна.
Отчет на свършеното до момента от Жени ГЕРБ бе направен от координатора им Радослава Чеканска, за младежката структура – от Лора Василева, а на старейшините – от общинския съветник Йордан Йорданов.
Специален гост на събранието бе административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в град София – Цветомир Паунов. На отчетно-изборния форум присъстваха още народният представител и координатор за Кюстендилска област Кирил Калфин, депутатът Радослава Чеканска, кметът инж. Методи Чимев, областният организационен секретар и председател на ОбС - Дупница Емил Гущеров и общинският председател на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев.
Деветчленно е ръководството на политическата сила в Дупница, включително председател и секретар. Единадесет бяха направените номинации за членове на ръководния орган и четири за организационен секретар. За секретар пълна подкрепа получи досегашният такъв – Крум Милев, бяха номинирани още Красимир Георгиев, Йордан Йорданов и Иван Шатровски.

 

Отчетно-изборно събрание се проведе и в Сапарева баня. Присъстващите номинираха и гласуваха за председател, организационен секретар и членове на политическата сила.
Доверие отново получи досегашният координатор и кмет на общината – Калин Гелев. Той отчете свършеното от организацията от 2015 г. до момента и благодари за доверието както на областното ръководство, така и на членовете и симпатизантите от общинската структура. Освен него, номинирани бяха и Александър Алащинов, Николай Мертекчийски и Иван Куйов. Трима бяха номинираните за организационен секретар, а петима за членове на ръководството.


Гости на отчетно-изборното събрание бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска и Виктор Янев – общински председател на ГЕРБ в Кюстендил.

Новите ръководства на общинските структури на ГЕРБ в Дупница и Сапарева баня ще бъдат утвърдени след решение на Изпълнителната комисия на партията.

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети