Дневен хороскоп за 20 април

DenNews.bg
20.04.2018
размер на текста:

Овен

Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата. Ако гледката не ви устройва, сменете позицията. Това е ден на адаптивността.

Телец

Не си правете излишни илюзии, но и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си задължения. Това е ден на умереността.

Близнаци

Не казвайте повече, отколкото ви питат. Не бързайте и да се хвалите с това, което знаете. Ситуацията може да се промени скоро. Това е ден за предвидливост.

Рак

Не подценявайте чувствата на партньора си, както и неговата чувствителност и ранимост. Сега е ваш ред да се замислите как се чувства той или тя. Това е ден на толерантността.

Лъв

Не налагайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че не сте прави и щетите по репутацията ви ще бъдат големи. Това е ден за проява на далновидност.

Дева

Бъдете по-добронамерени към света, за да получите същото. Сега е момент, в който може да си отдъхнете и да не търсите опасност зад всеки ъгъл.

Везни

Днес се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

Скорпион

През този ден ще имате възможността да осъществите голяма покупка. Насладете се изцяло на процеса, защото очаквате този момент отдавна. Това е ден за удоволствия. 

Стрелец

Днес може да разберете, че някой ви завижда и се опитва да ви подведе, като ви поднесе невярна информация. Имайте доверие само на себе си. Това е ден за повишено внимание.

Козирог

Този петък не залагайте на външния вид. Дори неглиже вие имате своята тежест сред приятелите и колегите, така че ако нямате време да се нагласите - не се притеснявайте. Това е ден за скромност.  

Водолей

Днес Съдбата ще ви поднесе някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкова по-добре за вас. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Риби

Умереността е чудесно качество. Днес е добре да изпробвате уменията си в тази посока. Дори да има за какво да се радвате, направете го тихо и за себе си. Това е ден за смиреност.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети