Добри Радев готов за бой на Профайт 13

DenNews.bg
18.04.2018
размер на текста:

Два дни остават до втория професионален мач на кикбоксьора от Дупница Доброслав Радев. Той ще участва на гала вечер Профайт 13, която ще се проведе на 20 април в Козлодуй. Съперник на Добри в категория до 71 кг ще бъде сърбинът Неманя Любкович. По първоначален план дупничанинът трябваше да се бие с македонеца Роберт Костовски, но той получи контузия и се отказа от двубоя. Гала вечерта в Козлодуй ще се състои от общо 10 мача по кик бокс, в 4 от тях ще участват сърби. Както е известно, първият професионален мач на Доброслав Радев беше в края на миналата година, когато той победи хърватина Ерик Буза и спечели Балканския пояс в родния си град Дупница.
„Проведох много хубава подготовка, продължи около 2 месеца, включително състезанието в Шумен. В последния един месец наблегнах на изръжливост, защото това ми липсваше. Всичко мина както трябва, здрав съм, без контузии. Очаквам победа на галата в Козлодуй“, коментира Доброслав Радев. „Смяната на съперника не е никакъв проблем. Треньорите ще решат каква тактика да приложим в двубоя. Има тръпка при мен, защото все пак това е професионален мач. Цяла България ще ме гледа“, каза още кикбоксьорът.
„Доброслав Радев е подготвен, готов е за бой. Заедно с щаба в СК Патриот, с Краси Сулев и Драгомир Кацаров проведохме много добра подготовка и възстановяване. Готов е да се бие с който ни предложат. Идеята е да трупа статистика и да напълни визитката си с профи мачове. В аматьорските състезания той е №1, така искаме да се получи и в профи мачовете“, пък заяви треньорът Кирил Чакъров.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети