Дневен хороскоп за 11 април

DenNews.bg
11.04.2018
размер на текста:

Овен

Дннес ще разберете, че сте пропуснали сериозна добра новина. Още от сутринта започнете да празнувате и информирате целия свят за щастието ви.

Телец

Това е ден, в който да се поглезите. Срещата със старо гадже може да помрачи деня ви. Припомнете си доброто старо време и го пуснете да си ходи.

Близнаци

Тази сряда няма да ви разочарова. Много общуване и с точните хора в най-подходящото време и когато най-много имате нужда от това. Кой е като вас!

Рак

През този ден не си отказвайте в нищо. Денят е изцяло за вас и може да грабите с пълни шепи. Поне половината от полученото вече сте си го платили.

Лъв

Още от сутринта направете така, че да предприемете по-сериозна тактика на поведение. Ако сте ръководител на група раздайте задачите на служителите си своевременно.

Дева

Очаква ви победа над самите вас. Колкото и да е трудно не се притеснявайте, че вървите напред. Съвсем скоро, когато се обърнете ще видите колко много път сте изминали.

Везни

Това е ден на оправданите надежди и сбъднатите мечти. Другата ви задача е да не бъдете прекалено критични към себе си, а и към близките ви.

Скорпион

Очаква ви натоварен ден, в който трябва да решите как да разтоварите заниманията си. Няма как да се справите с всичко, това е очевидно. Започнете списъка най-късно до обяд. 

Стрелец

Тази сряда може да ви се стори като почивен ден ден. Ще трябва да положите доста усилия, за да прекарате по-малко време в приказки по телефона или с колегите на теми, които не са служебни.

Козирог

През този ден се опитайте да бъдете пестеливи. Ако спазвате ясно границите няма да претърпите загуби, но наистина трябва да действате разумно особено при покупки, свързани с електроника.

Водолей

Тази сряда най-важното ще бъде това как общувате с останалите. Добре е да бъдете откровени, особено ако разговорът е с половинката ви. Време е да се вслушате в нейните желания.

Риби

Няма кой да успокои тъгата ви, но се опитайте да я изживеете сами. Не товарете с вина никого. Самите вие също не сте виновни. Просто трябва да мине време. 

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети