Специалисти от „Майчин дом“ ще преглеждат безплатно две седмици

DenNews.bg
10.04.2018
размер на текста:

СБАЛАГ “Майчин дом" организира кампания за безплатни гинекологични прегледи в периода от 16-и до 27-и април. Инициативата се организира от екипа на изпълнителния директор на “Майчин дом” доц. д-р Иван Костов по повод Международния ден на здравето, който светът отбелязва на 7 април.
“Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи”, обясни доц. д-р Костов.
Прегледите се състоят от ултразвукова и ендоскопска диагностика, като са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената като миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полепи по лигавицата на матката и стерилитет.
Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в СБАЛАГ “Майчин дом”.

Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след предварително записване на телефон 02/9172 233. Записванията са възможни всеки работен ден между 10:00 и 12:00 ч.
В деня на насрочения преглед пациентката е препоръчително да носи всички документи, които притежава, свързани с горепосочените заболявания.
Броят на безплатните гинекологични прегледи е ограничен.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети