Дневен хороскоп за 4 март

DenNews.bg
04.03.2018
размер на текста:

Овен

Тази неделя може да имате задълбочен семеен разговор. Не се опитвайте да налагате мнението си на всяка цена. В един момент тя може да излезе прекалено висока. Бъдете реалисти.

Телец

Тази неделя не пренебрегвайте правилата. Сега е момент, в който трябва да ги спазвате стриктно. Убедете се, че сте направили така, че да сте сигурни, че сте опитали всички общопризнати начини за действие.

Близнаци

Тази неделя не отказвайте среща с приятел, дори да нямате никакво време – намерете такова. Имате нужда от презареждане, което ще дойде именно от тази среща.

Рак

Тази неделя не изневерявайте на желанията си и ги комбинирайте с удоволствието на партньора ви. Ще се получи вълшебна смес, която дълго време ще захранва връзката ви.

Лъв

Тази неделя оставете лидерството в ръцете на половинката ви. Имате нужда да си починете, а и нека и партньорът ви да се убеди, че има вашето доверие и уважение.

Дева

Тази неделя ще е необходимо да се въоръжите с повече толерантност и търпение към вашите роднини. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място. 

Везни

През този ден с половинката ви опитайте нещо ново и смело, което ще разнообрази всекидневието ви и ще обогати връзката ви. Оставете притесненията и предразсъдъците настрана и се забавлявайте.

Стрелец

Предстои ви ден, в който е добре да покажете борбеността си. Ако искате да постигнете целта си точно днес не трябва да се отказвате. Резултатите ще дойдат по-бързо, отколкото сте си представяли. \

Скорпион

Денят ще ви поднесе тайна, която ще ви убеди в правотата ви. Продължавайте да бъдете себе си и не парадирайте с наученото. Така ще спечелите повече.

Козирог

През този ден не се срамувайте да си признаете, че имате нужда от промяна. Тя ще дойде заедно с ваш и ще ви помага по пътя към по-доброто, така че не колебайте да дадете всичко от себе си. 

Водолей

През този ден не си позволявайте да коментирате или оценявате другите. Насочете усилията си към вас самите. Така ще спечелите много повече.

Риби

Денят обещава приятни мигове и нови усещания стига да сте отворени към тях. Не се страхувайте да разгърнете новото у себе си и да

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети