На път за откриване на мотосезона двама мотористи загинаха, трети е ранен

DenNews.bg
31.03.2018
размер на текста:

 Около 9.10 часа в полицията е Пловдив е получен сигнал за моторист, блъснал се в паркиран автомобил на бул. „Мария Луиза „ в града. На място е загинал водачът – 39-годишен мъж. На място е извършен оглед от дежурна група, причините за произшествието на територията на Четвърто РУ-Пловдив са в процес на изясняване.

Към 9.50 часа, между Асеновград и Бачково мотоциклет „Сузуки„ /старозагорска регистрация/ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лек автомобил, пловдивска регистрация. 38-годишният моторист е откаран в болница с травми. На място се организира оглед. Движението на пътя е ограничено и се контролира от служители на РУ-Асеновград до приключване на огледа.

При друг инцидент, настъпил към 9.45 часа, на пътя Бяла-Русе моторист е застигнал товарен автомобил, пътувал в същата посока – към Русе. На около 2 км след разклона за Две могили, в района на паркинга Мидата, по неизяснени засега причини, при изпреварване, 25-годишният моторист се е ударил в тира и от удара е загинал на място. На мястото е извършен оглед. Движението в района се регулира от органите на Пътна полиция.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети