МВР има информация къде са Братя Галеви… може би

DenNews.bg
30.03.2018
размер на текста:

МВР може би има информация къде се намират Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви, които от 2012 година са в неизвестност. Това заяви началникът на сектор "Издирване" в Националната полиция Ивайло Димитров пред "Нова телевизия".
"Те са извън пределите на страната. Разполагаме с информация къде се намират може би. Всичко това е въпрос на проверки и на комуникация с партньорски служби. Когато стигнем до тях, те се задържат и свалят от издирване. Имаме информация, която се проверява. Не мога да кажа откога е тази информация, защото рискувам да разкрия информатора", казва още Димитров.
Вчера от МВР коментираха, че може да се случват грешки при обявяването на издирвани хора. Повод станаха разпространените от СДВР снимки на издирвани, под които реагираха двама от тях.
„Целим получаване на обратна информация относно тези лица, да ги приведем в известност - било чрез хора около тях, било чрез хора, с които са имали взаимоотношения, и даже самите те", коментира още Димитров.
Братя Галеви са в неизвестност от 2012 година, когато срещу тях влезе в сила присъда за организиране и ръководене на престъпна група.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети