Таксиметров шофьор е арестуван за изнасилване на 15-годишно момиче

DenNews.bg
26.03.2018
размер на текста:

Таксиметров шофьор е задържан и обвинен за изнасилването на 15-годишно момиче в Благоевград. Престъплението е извършено в петък.
Районната прокуратура в Благоевград ще внесе днес в Районния съд искане за налагане на постоянна мярка "задържане под стража", съобщи ръководителят на Районната прокуратура Борислав Ковачки.
Сигналът за изнасилването е бил подаден късно вечерта в петък в Първо РУ - Благоевград, от самата девойка. Полицията е арестувала таксиметровия шофьор, който с прокурорско постановление е задържан за 72 часа в ареста.
"Пострадалото момиче е била приятелка с дъщерята на шофьора, а покрай нея и със съпругата му. Преди една година шофьорът се е опитал да извърши блудствени действия с момичето. При инцидента в петък момичето се е съпротивлявало. Има следи от насилие върху нея, върху китките й", допълни прокурор Ковачки.
Разследването по случая продължава. По неофициална информация задържаният таксиджия се казва Янко и е на 40 години. Мъжът живее в благоевградския кв. "Грамада". Той изнасилил момичето в таванско помещение, като се гаврил с него близо 3 часа.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети