Дневен хороскоп за 24 март

DenNews.bg
24.03.2018
размер на текста:

Овен

Тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване. Недейте да скромничите, но и не се изхвърляйте. Сега е важно да сте максимално естествени.

Телец

Ако сега не направите първите крачки към мечтата си – рискувате то да остане само една мечта. Животът обича смелите. Какъвто и да е резултата ще сте били верни на желанията си.

Близнаци

Тази събота ще нанесе своите корекции в плановете ви. Няма да има какво да направите. Намерете положителното в цялата ситуация - със сигурност ще има и такъв момент.

Рак

Денят ще ви донесе много подаръци. Някои дори ще са късметлии да получат материални и нематериални. Със сигурност сте късметлии и не забравяйте да направите добро, за да се отблагодарите на съдбата.

Лъв

Ако днес трябва да направите избор, направете всичко възможно, за да отложите това. Не допускайте да бъдете притиснати до стената. Сега е момент за изчакване, не за действие.

Дева

Тази събота не обещавайте нищо. Нито на себе си, нито на някой друг. Ще сте изпълнени с най-добри намерения, но способностите ви няма да ви позволят да се справите с това, което искате.

Везни

Денят ще ви донесе разнообразие, което дори на вас ще ви е трудно да понесете. Ако информацията ви дойде прекалено много, опитайте се просто да се „изключите“ и да останете само в ролята на наблюдател.

Скорпион

Тази събота е от изключителна важност да сте на висота, каквото и да правите. Вечерта може да получите изненадващо обаждане от човек, когото почти сте забравили.

Стрелец

Тази събота посветете на грижата за животните. Посетете приют, където да помогнете, а ако нямате домашен любимец може да обмислите вероятността да осиновите. Не мислете за трудностите, любовта, която ще получите ще е много повече.

Козирог

Тази събота е добре да се погрижите за вашия личен комфорт и душата си. Откъснете се електронните джаджи, разходете се или посетете театър или изложба. Може и да се затворите у дома с книга. 

Водолей

Тази събота се спомнете за дадено обещание. Колкото и да е незначително да ви се струва то, неизпълнението му може да доведе до голямо разочарование у човек, който е важен за вас.

Риби

Тази събота може да ви напомни за ваши действия, които с удоволствие бихте забравили. Всеки има подобни моменти в живота си. Важното е да сте го осъзнали и повече да не го допускате.

Прочети още : https://www.actualno.com/curious/dneven-horoskop-za-24-mart-news_666181.html
© Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети