Дневен хороскоп за 23 март

DenNews.bg
23.03.2018
размер на текста:

Овен

Този петък бъдете готови за приключения. Няма нужда да се товарите с отговорността на инициативата, нещата ще се получат от само себе си.

Телец

Днес на разчитайте на друг за вашето собствено щастие. Постарайте се да се чувствате добре във вашата кожа преди да продължите напред.

Рак

Този петък ще ви покаже, че винаги има нещо добро, за което да се хванете. Неприятности винаги ще има, но те отминават бързо. Колкото по-спокойно се отнасяте към тях, толкова по-лесно ще ги преодолявате.

Близнаци

Този петък е много важно да сте честни със себе си и признае те, че имате нужда от промяна. Това се налага в почти всички сфери от живота ви.

Лъв

Многото думи понякога са напълни излишни и дори будят подозрение. Спрете се и покажете действия. Именно те ще докажат на човека истинските ви намерения.

Дева

Този петък не се колебайте да си позволите повече неща от друг път. Единствената уловка е, че сами трябва да си поставите границите. Бъдете разумни и далновидни. 

Везни

Този петък не се претоварвайте. Сега ще имате нужда от това да се разтоварите. Може да планирате и кратка почивка.

Скорпион

През днешния ден ще имате шанс да внедрите в нова среда. Със сигурност ще почувствате добре. Все пак не забравяте и старите си приятели. 

Стрелец

Всеки има своите трудни моменти и вие не сте изключение. Много е важно да гледате напред и да не се подавате на паниката. Насилете се бъдете оптимисти и ще видите резултат.

Козирог

Този петък ще ви изправи пред приятно предизвикателство, което чакате отдавна. Имате готов начин за реакция, така че действайте, както сте намислили. 

Водолей

Задачата ви днес ще бъде да сте по-търпеливи към близките си. Изострянето на отношенията със сигурност няма да доведе до положителна развръзка. Представете си, че сте на тяхно място.

Риби

Този петък ще имате много възможности за успех, но все пак преценете добре рисковете. Бъдете далновидни и се опитайте да прецените правилно, колко точно бихте спечелили

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети