Дневен хороскоп за 2 март

DenNews.bg
02.03.2018
размер на текста:

Овен

Този петък не се подавайте на такива чувства като самосъжаление и съчувствие. Тези чувства често ни водят в грешна посока. Дайте време на човека до себе си, но поставете някакви граници.

Телец

Действително, няма нищо случайно на този свят. Възможно е да срещнете някого, който да преобърне живота ви. Оставете нещата да се случват, не форсирайте събитията.

Близнаци

Този петък няма да сте наясно със желанията си. Не очаквайте от човека от вас да гадае. Така може да го измъчите и да посеете сериозни съмнения в него относно сериозността на намеренията ви.

Рак

Колкото и да ви се иска нещата не винаги се получават по предварителен план. Хубавото е, че непредвидените случки често са по-добри от това, което сме рисували във фантазиите си. Насладете се на нещата такива, каквито са.

Лъв

Този петък не е добър ден за срещи, но ако сте решили да излизате нека това бъде по-късно вечерта. Не се впечатлявайте прекалено от хора, с които сте се запознали наскоро. Бъдете предпазливи.

Дева

Хората до нас не са длъжни да ни забавляват непрекъснато. Днес ще ви е скучно и ще търсите разнообразие от страна на партньора ви, но той няма да е в настроение за шеги. Не правете от мухата слон. 

Везни

Този петък бъдете по-силни и не се подавайте на ревността. Вероятно половинката ви е интересен и харесван човек, нали затова сте го избрали. Имайте повече доверие на партньора си.

Скорпион

Това е ден, в който инициативността няма да е силната ви страна. Заложете на рутинни дейности и довършване на дела, в които сте силни. Не започвайте нищо ново. 

Стрелец

Точно сега половинката ви може да ви се стори прекалено критична към вас. Отнесете спокойно към думите, изслушайте всичко и накрая попитайте какво точно се иска от вас.

Козирог

Този петък ще бъдете изключително търсени. Не се изкушавайте да огреете навсякъде. Така само ще разпилеете енергията си. Дайте вниманието си само на хора, които харесвате. 

Водолей

Този петък обърнете повече внимание на човека до себе си. Той има нужда от разбирането и подкрепата ви. Не се страхувайте, че може да се раздадете прекалено. Бъдете себе си.

Риби

Това, което искаме често не ни се дава в абсолютно чист вид. Опитайте се да видите под повърхността, може би там се крие това, което търсите.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети