Дневен хороскоп за 17 март

DenNews.bg
17.03.2018
размер на текста:

 Овен

Тази събота не подценявайте силата на приятелството. Човек, за когото наскоро сте мислили също се е сетил за вас. Просто му се обадете.

Телец

Безсънието е лошо нещо. Ако имате проблеми с това да заспите помислете какво би могло да ви пречи в тази насока и изключете рисковите фактори.

Близнаци

Този ден може да ви постави на кръстопът. Помислете добре, за да не загубите време в ходене в грешната посока.

Рак

Благородството ви ще бъде оценено високо. Бъдете сигурни, че няма да се злоупотреби с добрината ви и продължавайте в същия дух.

Лъв

Денят ще ви предостави повече свободно време за вас самите. Използвайте случая, за да помислите предварително как точно да го използвате.

Дева

Тази събота пазете стомаха си. Може да почувствате известно неразположение. Заложете на здравословно хранене и избягвайте непознатите заведения.

Везни

По пътя на истината човек може да срещне много препятствия, Нека те не ви спъват, а да ви служат само за отскок.

Скорпион

Тази събота си направете подарък, дори да нямате повод. Всъщност такъв винаги може да се намери така че просто го направете.

Стрелец

През този ден може да откриете неподозиран талант у себе си. Не се съмнявайте нито за миг, че имате поле за развитие и действайте смело.

Козирог

Бъдете сигурни, че вашите приятели ще се отзоват на молба за помощ. Сега е точно такъв момент и не се колебайте да се обадите на когото трябва.

Водолей

Много хора се съмняват в себе си, но това не е здравословно ако продължи прекалено дълго. Вдигнете глава и погледнете оптимистично на нещата.

Риби

Денят ще ви очарова със спокойствието си. Това ще е вашата най-голяма награда за почивния ден. Опитайте се да запечатате всеки миг на щастие

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети