Дневен хороскоп за 14 март

DenNews.bg
14.03.2018
размер на текста:

Овен

Тази сряда не пропускайте да обогатите душата си. Гледането на филм или прочита на история ще ви даде ценен пример и ще спре вниманието ви на ценните неща в живота.

Телец

Тази сряда е ден за споделяне. Имате верни приятели и не си мислете, че няма да ви разберат. Разкрийте душата си, за да ви олекне на сърцето.

Близнаци

Денят ще ви посрещне с интересен замисъл, който на пръв поглед ще има статута на мечта. С много малко усилия ще превърнете бляна си в реалност.

Рак

Този ден ще намерите решение на сложен проблем на ваш близък човек. Имате усет към нещата. Не се колебайте да доведете започнатото до край.

Лъв

През този ден ще удържите победа над важен противник. Сега е моментът да извадите козовете си и да атакувате смело и без излишни скрупули.

Дева

Денят ще ви предложи интересен вариант за разнообразяване на всекидневието ви. Не се колебайте да смените стила и да добавите повече цвят в ежедневието си.

Везни

Тази сряда си подарете повече музика или други положителни усещания, свързани с изкуството. Много вероятно е да срещнете човек, който ще се прервърне във ваш верен приятел.

Скорпион Хладнокръвието ви е пословично, но е време да се погрижите за това да имате приятни преживявания. Може да си позволите отпускане и по-лежерно поведение. 

Стрелец

Не забравяйте откъде сте тръгнали. Дори големите постижения не ни дават правото да се държим сякаш сме повече от другите. Не го забравяйте.

Козирог

Пътщата към целта са много, но вие трябва да изберете този, който е в пълно разбирателство със сърцето ви. В противен случай ще се наложи да му се извинявате прекалено дълго. 

Водолей

Денят може да ви донесе не малко разочарования. Преди да се обидите помислете дали вече не сте се отнесли не добре с този, от когото получавате критиката.

Риби

Тази сряда ще получите добри новини от неочаквано място. Приятел ще ви изненада с мил жест и светът около вас ще ви се стори по-мил.

 Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети