Чеканска обеща нов компютър за детската градина в Крайници

DenNews.bg
13.03.2018
размер на текста:

Народният представител Радослава Чеканска пое ангажимент да осигури компютър на детската градина в с. Крайници. На изнесената приемна с депутата от ГЕРБ се срещнаха представители на детска градина "Вяра, Надежда и Любов", които обясниха, че се нуждаят от нов компютър, за да може да извършват всекидневните си задачи.
С народния представител се срещна и директорът на местното основно училище "Христо Ботев", Гергана Велинова. С нея Чеканска обсъди цялостната учебна дейност на образователната институция и заяви, че в нейно лице винаги могат да срещнат подкрепа. Народният представител от ГЕРБ бе категорична, че образованието е сред основните приоритети на кабинета Борисов и се работи изключително, за да се оптимизира системата и да се увеличават поетапно учителските възнаграждения.
По време на приемната, жители на село Крайници поставиха пред Радослава Чеканска инфраструктурни проблеми и имотни казуси. Въпрос за решаване с поземлен имот и юридически проблем бяха казусите, които Чеканска пое ангажимент да реши веднага. На изнесената приемна присъства и кметът на с. Крайници Мариана Димитрова.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети