Дупница има вицешампион по бадминтон

DenNews.bg
12.03.2018
размер на текста:

Състезателката на дупнишкия клуб по бадминтон Победа Памела Александрова стана вицешампион на Държавния личен шампионат за юноши и девойки, провел се в Стара Загора. Успехът на възпитаничката на Юлиана Стойкова е още по-голям, тъй като това е първи медал за Памела в индивидуалната надпревара в тази възраст.
Добро представяне записа и съотборничката й Даяна Тунова, която се нареди сред първите 8. В 16-тицата пък влязоха Венеса Джорджева, Яна Демиревска и Мария Тренчева. Триото за първи път се състезава в тази възрастова група. 


Междувременно главният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков взе участие във връчването на годишните награди на Българската асоциация спорт за учащи (БАСУ). Той награди отличилите се ученици, учители, директори, деятели и училища за постигнати високи резултати в развитието и утвърждаването на ученическия спорт през 2017 г. Награда за високи спортни резултати в Световни ученически първенства 2017 получи състезателката на Победа Анжела Василева. На нея предстои участие в Зоналното първенство при 17-годишните.
 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети