Дневен хороскоп за 12 март

DenNews.bg
12.03.2018
размер на текста:

Овен

Този понеделник интересното може да дойде от най-неочаквано място, така че не отказвайте предложение за излизане, колкото и скучно да ви се вижда то. Освен това не забравяйте, че тихите води са най-дълбоки.

Телец

Този понеделник ядосването на самите вас няма да доведе до нищо. Неприятни ситуации винаги има. Помага да се възприемат с чувство за хумор. И със сигурност отминават.

Близнаци

Този понеделник се опитайте да ограничите максимално празните прикадки. Рискувате да издадете прекалено лична информация за себе си. Ако все пак започнете, няма да има връщане назад. Всъщност няма защо да се срамувате от себе си.

Рак

Този понеделник ще разберете, че различията не са повод за отдалечаване, а една добра причина за научване на нещо ново и дори сближаване. Не реагирайте първосигнално, а се опитайте да вникнете в нещата.

Лъв

Този понеделник ще сте склонни към харчене на пари, на много пари. Какво пък - ако инвестирате в нещо наистина полезно - защо не? Дева Този понеделник ще ви се иска да заминете надалеч в търсене на приключения. 

Везни

Този понеделник не се захващайте с непознати дейности, в които нямате достатъчно опит. Проучете внимателно всички възможности и вероятности, за да се предпазите от грешки.

Скорпион

Този понеделник на излизане от вас проверете дали сте изключили всички ел. уреди и дали не тече нещо в банята или в кухнята. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети. 

Стрелец

Този понеделник е добре да обърнете по-детайлно внимание на това, какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът с когото разговаряте зависят важни за вас отношения.

Козирог

Този понеделник направете сериозни усилия, за да забравите за проблемите, погледнете с други очи на случващото се и се забавлявайте. Нищо няма да ви попречи да го направите освен самите вие. 

Водолей

Този понеделник заложете на старите и изпитани методи,сега не е времето да търсите нещо ново. Имате достатъчно до себе си и то съвсем не е малко. Не бъдете лакоми, може да ви заболи корема.

Риби

Този понеделник се опитайте да бъдете по-добри от себе си във всяко едно отношение. Може да се надскочите, че и повече. И за миг не се съмнявайте в способностите.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети