Дневен хороскоп за 10 март

DenNews.bg
10.03.2018
размер на текста:

Овен

Тази събота не изпадайте в самокритични анализи, това може да нарани авторитета, който сте изградили до момента сред околните. Поемете дълбоко въздух и приемете обстоятелствата, които властват в живота ви сега.

Телец

Тази събота се потопете в спомени. Това ще бъде подсказка как да действате или не в настоящия момента. Припомнете си добре резултата, като бъдете честни със себе си.

Близнаци

Тази събота е добре да бъдете повече реалисти. В оптимизма няма нищо лошо особено, когато не води до взимането на решения. Всъщност розовите очила сега са ви нужни повече от всякога, но само в мечтите ви.

Рак

Тази събота не изпускайте късмета си. Това ще е единствената ви задача за деня. Бъдете сигурни, че това, което искате наистина ще ви бъде поднесено на тепсия. Не му мислете много и взимайте.

Лъв

Тази събота трябва да си припомните дадените обещания. Нямате повече време за отлагане, а онези които очакват изпълнението им отдавна са загубили търпение. Не ги разочаровайте.

Дева

Тази събота не е нужно да измъчвате околните с неясни намеци. Някой чака една дума от вас, за да бъде щастлив.

Везни

Тази събота е много важно да си дадете сметка какво точно искате и дали имате нужда от него. Истина е, че ни се предлагат много неща, но не всичко ни е необходимо и дори може да навреди след време.

Скорпион

Ваши близки се опитват да ви подскажат, че не сте на прав път. Обърнете внимание на думите им. Никой не очаква от вас разкаяние, но промяната в положителната посока ще бъде адмирирана. 

Стрелец

Тази събота е много важно да бъдете по-искрени със себе си. Няма нищо лошо в това да си признаете грешките, особено ако имате сили да продължите напред с цялата тежест от натрупания опит.

Козирог

Тази събота не прибързвайте. Колкото и да ви се иска нещата да стават по-бързо, за всичко си има време. Само търпението може да ви бъде полезно сега, другите емоции само ще ви навредят и отклонят от целта. 

Водолей

Тази събота е ден, в който е добре да се опитате да бъдете всичко онова, за което до скоро не ви достигаше толкова малко. Не се изкушавайте да останете в предишния си образ, новият ще е много по-добър.

Риби

Тази събота ви очаква интересно предизвикателство. След първоначалното недоволство ще откриете интересна възможност да се измъкнете от рутината и да придобиете нови умения.

 Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети