Дневен хороскоп за 21 февруари

21.02.2018
размер на текста:

 Овен

Предстои ви ден, в който ще проявите изключителна проницателност и смелост. Все пак бъдете разумни. Спазвайте границите на разумното и не се вживявайте в ролята на герой, който може да спаси света от злото.

Телец

През този ден бъдете изключително бдителни. Сега е добре да се отнасяте с подобаващо внимание и отговорност дори и към най-незначителните неща. Не се знае дали нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна важност.

Близнаци

През този ден нека семейството ви бъде на първо място. Заради приятелите си напоследък пенебрегвате важни хора. Така може да загубите ценни отношения, които после ще е трудно да „затоплите“.

Рак

През този ден не бързайте да се сърдите на нечия постъпка, която ви засяга. Изострянето на отношенията няма да ви помогне по никакъв начин. Вечерта ви очаква важно прозрение.

Лъв

През този ден избягвайте струпванията на хора. Освен това не влизайте в спор с непознати. Пазете се от всякакъв вид рисково поведение. Не във всеки спор се ражда истината.

Дева

Това е ден за усамотение. По време на разговор сутринта може да се почувствате неловко. Нямате причина за това. Опитайте се да се усмихнете и ще видите как лека полека хоризонтът ще се проясни.

Везни

През този ден ще ви се наложи да влезете в ролята на арбитър. Положете усилия да дадете най-доброто от себе си, но без да се натрапвате. Задачата ви изобщо няма да е лесна, така че се запасете с много любов и нерви.

Скорпион

Днес бъдете внимателни при боравенето с остри предмети. Освен това преди да излезете от дома проверете дали сте изключили всички ел. уреди. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети. 

Стрелец

Това е ден за разхищения, но и в това трябва да има мярка, за да се насладите изцяло на процеса, а не да прекарате следващите дни в броене на стотинки. Вземете само това, което действително ви е необходимо.

Козирог

Тази сряда се помъчете да забравите за проблемите, погледнете с други очи на вашите отговорности. Опитайте се да превърнете процеса в забавление, това е напълно възможно и дори може да надмине очакванията ви. 

Водолей

Тази сряда е добре да обърнете по-детайлно внимание на това, какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът с когото разговаряте зависят важни за вас отношения.

Риби

Тази сряда ще бъде по-спокойно отколкото бихте предпочели. Използвайте момента, за да направите всички онези неща, за които все не ви остава време. Ще се гордеете със себе си.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети