Съпрузи българи са открити убити в дома им в ЮАР

DenNews.bg
16.02.2018
размер на текста:

Българинът Анжело Димов, обвиняем по дело за измама с кредитни карти, и съпругата му Незабравка Пеева са намерени убити в дома им в Кейптаун, ЮАР.
50-годишният Анжело и 47-годишната Неси (Незабравка) са открити с огнестрелни рани в главите в къщата им в южното предградие Бергвилет, съобщи полицията в Кейптаун, цитирана от местни издания.

Според следователите, лаптопите и телефоните на съпрузите са били откраднати, а кучето им също е било застреляно. Телата са били открити, след като никой не взел 6-годишната дъщеря на Анжело и Неси от училище в понеделник.
Никой от съседите на българското семейство не е чул нищо.
Адвокатът на Анжело Димов по делото за измама с кредитни карти - Уилям Буут е заявил, че ще се погрижи за детето. 47-годишната Незабравка пък се е занимавала с производство на празнични торти за рождени дни и сватби. Преди да срещне Анжело, жената работела в ресторант.
Семеен приятел заяви пред HeraldLIVE, че бизнесът на Пеева е бил успешен и тя не е знаела с какво се занимава нейният мъж.
В двора на къщата на убитите съпрузи е имало малка постройка, в която е живеел 27-годишният син на Анжело Димов от първия му брак, но той бил тежко ранен при мотоциклетна катастрофа през декември и е отпътувал за България, за да се възстановява.
Полицията в Кейптаун работи по всички възможни версии, включително двойното убийство да е заради действия на Анжело от криминален характер. Източник: dir.bg

 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети