Дневен хороскоп за 11 февруари

DenNews.bg
11.02.2018
размер на текста:

 Овен
Тази неделя няма да може да избягате от същността си, така че не се и опитвайте. Всякаква промяна и развитие, обаче са възможни. Започнете с малкото.

Телец
Тази неделя е добре да си припомните някои приказни истории. Чудесата се случват и извън книгите, стига да имате повече вяра, че имат място и във вашия живот.

Близнаци
Тази неделя ви очаква запознанство. Не се заблуждавайте, че когато някой е интересен, то той непременно е и добър човек. Има и такива случаи, но е хубаво да се провери първо.

Рак
Тази неделя ще имате възможността да прекарате деня изцяло в съответствие с вашите желания. Не пропускайте да осигурите комфорта си точно във вида, който ви харесва най-много.

Лъв
Денят обещава повече движение, отколкото сте планирали. Ако отдавна не сте се раздвижвали в това няма нищо лошо. Все пак не се натоварвайте рязко, за да не си причините някоя травма.

Дева

Някои сърдечни рани все още не са зараснали, но това не означава, че не трябва да започнете да правите първи крачки към оздравяването ви.

Везни
Повече вяра в способностите ви ще направи чудеса и значително ще спести пътя ви към целта, а и вложеното време. Намерете час-два да се видите с приятел, с когото отдавна отлагате срещата.

Скорпион
Нужна ви е спешна промяна в поведението. Ситуацията, в която се намирате отдавна не ви устройства и вината на останалите не толкова значителна, колкото се опитвате да я изкарате.

Стрелец
Не вярвайте на добрия вид и приятното впечатление. Често това е търсен ефект. Трявба ви повече време, за да се убедите какво точно представлява този, който ви интересува.

Козирог
Поставили сте си цел, върху която толкова много сте се фиксирали, че пропускате важните действия за постигането ѝ. Опитайте се да се абстрахирате от нея за известно време и нещата ще се получат много по-лесно.

Водолея, ще ви припомним защо трябва да сте адски бла... Прочети повече Водолей Не очаквайте другите да споделят мнението ви и не бързайте да си правите изводи от това. Понякога съвсем различни хора намират едно общо помежду си, но много ценно.

Риби
Разграничете настроението си от действията на другите. Никога няма да сте сигурни защо и как някой е постъпил по даден начин. Важното е да се чувствате подредени отвътре.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети