Дневен хороскоп за вторник, 4 декември

DenNews.bg
04.12.2018
размер на текста:

Овен

Този вторник ще блестите с оригиналност. Там, където другите няма да могат да направят и една крачка вие ще дръпнете напред със светлинни години.

Телец

Искате нещо повече от личния ви живот, тогава ще трябва да се решите на някои промени и лишения. Опитайте се да приемете хладнокръвно критиката към вас. 

Близнаци

Днес може да имате някои трудности в разбирането ви с партньора ви. Най-добре си пуснете филм, но не започвайте сериозни разговори.

Рак

Днес пред вас ще се открият сериозни възможности за действие в личен план. Не мислете дали е вярно или не, а грабете с пълни шепи.

Лъв

Този вторник от вас ще се изиска да сте опора на ваш близък. Не се колебайте да дадете всичко от себе си. Ще допринесете много за успешното развитие на нещата.

Дева

Това е ден, в който е важно да сте здраво стъпили на земята. Оставете мечтите за другите, от вас ще се изискват отговорни действия.

Везни

Днес може да имате сериозни разногласия с партньора ви. Потърсете онзи вариант за разрешение на проблема, който ще ви осигури най-голямото спокойствие. 

Скорпион

Не трябва да ви интересува какво мислят останалите за вас. Същото важи и за вас. Дайте си време, в което да не мислите за нищо и за никого.

Стрелец

Днес ще намерите отговора на въпрос, който ви измъчва през последните дни. Резултатът няма да е кой знае колко интересен, та с право ще се зачудите защо сте се ядосвали.

Козирог

Този вторник не си измисляйте проблеми, особено ако са свързани със здравето ви. Направете си изследвания, за да се успокоите.

Водолей

Този вторник най-добре се опитайте да спестите известно количество пари. Ще имате идея за коледен подарък за близък човек, така е добре да се подготвите.

Риби

Този вторник направете нещо приятно и тайно за себе си. Не искайте ничие мнение за това, което възнамерявате на правите.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети