Дневен хороскоп за вторник, 18 декември

DenNews.bg
18.12.2018
размер на текста:

Овен

Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви е прекалена щедрост, която може да ви излезе скъпо. Първо направете списък с подаръците, а после действайте.

Телец

Този вторник пазете парите си. Може да се окаже, че сте прекалено разсеяни, за да носите голяма сума пари в себе си. При теглене от банкомат не забравяйте картата си.

Близнаци

Този вторник може да кажете прекалено много за себе си и да разкриете ваша тайна. Не си мислете, че е станало кой знае какво и най-вече - не отричайте.

Рак

Този вторник ви предстои да се запознаете с нова дейност. Върнете се към усещането да сте ученик и се насладете на процеса.

Лъв

Този вторник е добър ден за това да помислите как бихте могли да промените начина си на работа. С един по-ефективен график ще спестите много време и сили.

Дева

Този вторник ще си мислите, че сте способни на подвизи. Истината е, че е нужно за почакате още малко, за да хванете най-подходящия момент за изява.

Везни

Този ден ще ви обещае много, но нищо не е възможно да се случи без вашето участие. Много вероятно е да не вярвате в това, но всъщност почти всичко зависи от вас.

Скорпион

Този вторник ще си припомните отдавна научен урок. Това е знак, че по-често трябва да си припомняте опита и изводите от последните години.

Стрелец

Днес ще получите чакана помощ. Може да е малко закъсняла, но не се вглеждайте в недостатъците, а благодарете.

Стрелец 

Този вторник може да промените плановете за празниците в последния момент. Много вероятно е това да е по-добрият вариант щом така ви подсказва сърцето.

Водолей

Този вторник потърсете второ мнение по въпрос, свързан със смяна на работата ви. Не бива да рискувате прекалено, ако условията сега ви устройват.

Риби

Този вторник сложете розовите очила, вдишвайте дълбоко и си представяйте най-добрия сценарий. Не заслужавате да се тревожите за никого.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети