Дневен хороскоп за понеделник, 17 декември

DenNews.bg
17.12.2018
размер на текста:

Овен

През този ден ще сте просто неотразими. Всяка ваша дума или постъпка ще бъде приемана с възхищение. Възползвайте се от ситуацията.

Телец

През този ден ще може да си позволите да поемете премерен риск. Обмислете добре условията и предвидете всеки бъдещ резултат. Дайте си добре сметка бихте ли понесли всички последици.

Близнаци

Очаква ви балансиран ден. Не очаквайте прекалено много. Винаги има и от едното, и от другото. Радвайте се на хармонията.

Рак

Този понеделник не избързвайте с решенията, особено ако последиците от тях трудно биха се променили. Не мерете всичко с едни и същи везни. Различните хора и ситуации изискват различен подход.

Лъв

Денят ще ви завари неподготвени за много изненади. Планирали сте някои сериозни дейности, но помислете кои от тях може да отложите, за да се насладите изцяло на приятните преживявания.

Дева

Понякога липсата на събития е добра новина. Точно това ще ви се случи днес. Може да сте сигурни, че днешното ви спокойствие ще е вашият късмет.

Везни

През този ден някой ще ви покаже, че ви цени изключително много. Не се чудете защо – напълно заслужавате подобна оценка. Възползвайте се максимално от проявената симпатия.

Скорпион

Денят е чудесен за анализирането на идеи за нов бизнес. Опитайте се да разгърнете максимално далновидно идеите си, като предвидите всички възможности и препятствия по пътя ви. В никакъв случай не се отказвайте от начинанието си.

Стрелец

Предстоят ви важни задачи за изпълнение, но ще има много фактори, които да ви разсейват. Въоръжете се с воля и направете всичко, за да устоите на изкушенията.

Козирог

Този понеделник може да съжалите за ваша постъпка. Не се обвинявайте, със сигурност сте направили най-доброто за момента, а нищо не е непоправимо.

Водолей

Това е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание сериозността на вашите намерения. Оставете шегите и хумора на страна и извадете на преден план най-дисциплинираната част от характера ви.

Риби

Този понеделник бъдете максимално хладнокръвни и далновидни. Емоциите не дават добри съвети. Приемете фактите, такива каквито са и мислете за бъдещето

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети