Дневен хороскоп за четвъртък, 13 декември

DenNews.bg
13.12.2018
размер на текста:

Овен

През този ден ще бъдете силно изкушени. Не бързайте да консумирате щастието си веднага, нищо че ви е в кърпа вързано. Насладете се на процеса.

Телец

През този ден може да изпитате някои неудобства. Не всичко на този свят е перфектно и всъщност това ще внесе дадено разнообразие. Заложете на интересното. 

Близнаци

През този ден намалете общуването до минимум или поне хората около вас. Съществува риск да се разстроите от дадена информация и няма да ви е приятно да има много хора около вас.

Рак

Денят ще изисква бърза и незабавна реакция от ваша страна. Посъветвайте се с интуицията ви, но и се опитайте да проявите далновидност. Без компромиси няма да минете.

Лъв 

През този ден не бъдете прекалено подробни и описателни. Рискувате да разкриете прекалено много за себе си и да станете уязвими по този начин.

Дева

Избягвайте да взимате важни решения днес, тъй като концентрацията няма да е от най-силните ви страни. Рискувате да направите сериозни грешки с дългосрочни последици.

Везни

Това е ден, в който да помислите за себе си. Не се пренебрегвайте заради когото и да било, колкото и да ви е близък. Вашата цялост е най-ценна. 

Скорпион

Днес ще имате прекалено голям апетит към всички и към всичко. Задължително редуцирайте желанията си, в противен случай рискувате да останете прекалено разочаровани.

Стрелец

Това е ден, в който да се погрижите за външния ви вид. Може да си купите и нова дреха или обувка. Изберете стила преди всичко и не залагайте на прекалено ярки цветове.

Козирог 

Денят ще ви изправи пред избор и няма да ви е лесно, но на кого ли му е. Бъдете анализиращи и разсъдителни. Емоциите оставете за празнуването след това.

Водолей

През този ден ще имате възможността да възстановите ваши загубени позиции. Не пропускайте възможността за действие, тъй като не е ясно кога отново ще имате подобен шанс.

Риби

Това е ден, в който да дадете воля на фантазията ви. Ваша необикновена идея може да се превърне в гарант за успешното развитие на професионалната ви кариера.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети