Викторио Александров остава в ареста

DenNews.bg
06.11.2018
размер на текста:

Обвиненият в убийството на приятелската си и едногодишната им дъщеричка Викторио Александров остава в ареста, реши днес Апелативен съд-София. Магистратите потвърдиха определението на Софийски градски съд и оставиха с най-тежката мярка за неотклонение обвинения в двойното убийство мъж.
Обвиняемият бе доведен в залата в Съдебната палата с качулка на главата и белезници на ръцете и на краката.

Днес той отново поиска да бъде освободен под домашен арест срещу обещанието, че няма да се укрива.

"Всички медии ще бъдат пред нас и няма къде да отида. В ареста има риск за здравето ми, защото имам травма на главата. Не съм убиец и никога не съм бил. Не съм крадец. Няма да се крия от съда", заяви той и се оплака, че има болки в главата и не чува с едното ухо, в което постоянно имало пищене, а не посещаван от лекар. След двете убийства мъжът направи неуспешен опит за самоубийство, но само нарани главата си.


Александров застреля половинката си Дарина в дома й в столичния квартал „Надежда“, след което отвлече 1-годишната им дъщеричка, а няколко часа по-късно уби и нея край Долни Богров. При пристигането на полицейски части на мястото извършителят направи опит за самоубийство, но куршумът му нанесе само повърхностна рана. Първите думи на Александров в болницата бяха, че не помни какво се е случило, но съжалява.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети