Дупничани ще се бият с гърци и сърби на галата в Спортната зала

DenNews.bg
22.11.2018
размер на текста:

Боецът от Дупница Доброслав Радев ще се бие с гърка Диониси Шерифи на гала вечерта по кик бокс в Дупница. Шоуто ще се състои тази събота от 19.30 часа в Спортната зала. Първоначално за съперник на Радев бе определен друг гръцки състезател – Михалис Деликостидис, но той е получил контузия и бе заменен от Шерифи. Двамата бойци – Добри и Диониси са определяни като големите изгряващи звезди на кик бокса в България и Гърция. Травма наложи смяна на противника и на Славчо Павлов, който ще се изправи срещу сърбина от Ниш Дарко Стеванович. Третият дупничанин Драгомир Кацаров пък ще се бие с Костадин Кърджалийски от спортен клуб "Friends" (София).

Официалният кантар преди състезанието ще се състои утре, петък, от 14 часа в централно дупнишко заведение. Билетите за гала вечерта са на изчерпване, останали са само около 100 бройки.

Гала вечерта в Дупница ще има и благотворителен характер, след като ще бъдат поставени кутии за дарения в помощ на болно дете – Стефи от Кюстендил. С тази благотворителна цел ще се проведе и търг за ръкавиците на една от състезателките Теодора Кирилова, сподели треньорът на дупнишкия СК Патриот Кирил Чакъров, който е основният организатор на събитието. За зрителите ще има и много изненади, разбира се, на патриотична тема.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети