1000 лв. глоба за дупничанин, стрелял с пистолет по бутилки бира в препълнения бар "Елдорадо", за да ги отвори

DenNews.bg
21.11.2018
размер на текста:

1 000 лева ще струва удоволствието на дупничанин да стреля с газов пистолет по бутилки с бира, за да ги отвори. За ужас на посетителите, истолетът е бил насочен и срещу съдържателката на заведението, както и седящите до ней клиенти.

Екшънът , досущ се като в стар уестърн, се е разиграл в култовото кафе- аперитив бар "Елдорадо" в най-големия жилищен комплес в Дупница- жк "Бистрица". Случката, която ще бъде запомнена от всички клиенти на заведението е от 18-и януари тази година. Тогава подпийналият мъж с инициали Д.Й.Й. решил да демонстрира уменията си по отворяне на бутилки бира с помощта на газов пистолет. След като отворил първата, той насочил дулото и към втората, която била сложена на масата на съдържателката на заведението. В този момент и на нея, и на сътрапезниците им се видяло, че пищолджията ще ги гръмне. Все пак, той отново уцелил и тази бутилка, но в заведението настанала страшна суматоха. 

На заседанието по делото съдът в Дупница счете, че за стрелеца глобата от 1000 лева е достатъчна, тъй като не е криминално проявен, има чисто съдебно минали, а също така и работи. Иначе според повдигнатото му обвинение за едро хулиганство, назаканието е 2 години затвор.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети