Дневен хороскоп за събота, 17 ноември

DenNews.bg
16.11.2018
размер на текста:

Овен

Тази събота помислете какво бихте могли да промените или обновите в рутината около вас. Дори внасянето на нов малък детайл ще обнови светогледа ви. Бъдете сигурни, че това което избирате наистина ви харесва, не правете компромиси с качеството.

Телец

Тази събота имате пълното право и много поводи да си починете и да вдигнете гордо глава. Може да си организирате и малко парти вечерта.

Близнаци

Тази събота ще се заемете с нетипична за вас дейност. Това ще ви се отрази много добре на самочувствието. Не бъдете прекалено критични към себе си. Помислете с какво още бихте могли да разнообразите всекидневието си

Рак

Тази събота не се чудете на странните хора и не се опитвайте да ги променяте. Просто бягайте надалеч и се спасявайте, ако не ви харесва компанията им.

Лъв

Тази събота разчитайте само на собствените си усилия. Ще получите предложение за помощ и подкрепа, но то може да бъде продиктувано от користни цели. Отклонете го мило и любезно.

Дева

Тази събота с една усмивка и 2-3 мили думи ще постигнете много повече отколкото със сто аргумента, изразени със сериозен тон. Целта ви е да размекнете човека отсреща, а не да го убедите в собствената ви правота.

Везни

Тази събота ще ви поднесе интересна информация. Помислете дали не бихте могли да се включите в ситуацията. Не се страхувайте да опитате нещо ново, дори да нямате съответния опит. 

Скорпион

Тази събота покажете всичко, на което сте способни за близките ви. Понякога те са всичко, което имаме и си струва да положим повече усилия.

Стрелец

Тази събота е много важно да си простите някои грешки. Щом сте си извлекли поуката от тях спокойно може да продължите напред. Чувството за вина няма да ви помогне особено, а само ще ви задържа дълго време на едно място.

Козирог

Тази събота ще осъзнаете ценността на свободата ви. Много скоро обаче ще ви се прииска да я запълните с нещо и това ще бъде правилно решение. В противен случай пустотата може да ви докара меланхолия.

Водолей

Тази събота ще ви се напомни старо задължение. Не се опитвайте да го игнорирате или да се измъкнете. Ще трябва да изпълните това, което сте обещали. Мислете за резултата.

Риби

Тази събота случайна среща ще ви насочи към отдавна забравена идея. Хванете момента и възможността, за да започнете сериозна работа по реализирането на проекта. Не се щадете дори да ви се наложи да работите до късно.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети