Дневен хороскоп за сряда, 14 ноември

DenNews.bg
14.11.2018
размер на текста:

Овен 

Днес не се захващайте с дейности, които изискват повишено внимание, ще бъдете прекалено разсеяни за това. В любовта, обаче ще имате своите успехи - насочете енергията си в тази посока.

Телец

Денят ще бъде изключително успешен във финансово отношение. Може да сключите сделката на живота си - не пропускайте шанса и бъдете настоятелни.

Близнаци

Идеите ви няма да срещнат възторга на околните. Засега запазете мислите ви за себе си. Още не са готови за широката публика.

Рак

Денят не е подходящ за активни дейности, но ще имате блестящи идеи. Използвайте момента, за да поразсъждавате върху по-сложните казуси в живота ви.

Лъв

Очаква ви активен ден, в който ще се изявявате на няколко житейски сцени. Посрещнете деня с гордо изправена глава и се погрижете за безупречния ви външен вид.

Дева

През този ден не се бутайте в светлината на прожекторите. Сега имате още довършителни дейности преди да се раздадете на сцената.

Везни

През този ден може да получите изненадваща сума пари или добра новина, свързана с финансовото ви състояние. Добър ден за кандидатстване за заем.

Скорпион

Не гледайте прекалено черногледо на света. Промените може да са уморителни, но със сигурност носят положителното в себе си. Остава само да го видите.

Стрелец

През този ден е добре да опитате нов начин на комуникация. Прекалено дълго не ви се получава по един начин, значи е време да опитате по друг.

Козирог

Този ден ще ви даде един дълъг момент на свобода. Сега ще може да направите всичко онова, за което не ви стигаше времето без никой да ви държи сметка.

Водолей

Положителните промени валят една след друга и сте набрали скорост. Сега вече знаете как стават нещата, така че просто не намалявайте темпото.

Риби

Днес може да си дадете малка почивка, да се отпуснете и да се опитате да не мислите за нищо. Ако внезапно ви обземе непреодолим порив да преминете някое препятствие - подтиснете го!

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети