Организаторът на протестите в Дупница Николай Панев се сдоби с акт за неизпълнение на полицейско разпореждане

DenNews.bg
13.11.2018
размер на текста:

На организатора на протестите в Дупница Николай Панев е съставен акт за еизпълнение на полицейските разпореждания. Това потвърди самият той пред DenNews.bg, следкато днес на редакционната ни поща пристигна писмо от Областната дирекция на порицията със следния текст:

За неизпълнени полицейски разпореждания служители на РУ Дупница са съставили 8 акта на участници в протеста и 8 предупредителни протокола, служители на РУ Кюстендил са съставили 2 акта на участници в протеста по Закона за българските лични документи, информират от Пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Кюстендил.

Организаторите на протеста в Дупница са заявили начален час 11.30 ч на 11 ноември на разклон Дупница/без да уточняват на кой разклон/, събрали се на площад „Барикадите“. Протестът прераснал в затваряне на движението по ГП Е 79 – в района на пътен възел „Байкал“, за времето от 11.30 до 18.00 ч, когато са започнали участниците в протеста да се изтеглят . По време на протеста е осигурен от служителите на реда алтернативен маршрут по АМ „Струма“ .

Организаторите на протеста в Кюстендил са спазили предварително заявения маршрут на автошествието. Спиране на движението не е имало.

Кои са другите участници в протеста, получили актове и предипрудителни протоколи, предстои да разберем.

За това как протекоха протестите в Дупница, можете да си припомните ТУК
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети