Дневен хороскоп за събота, 10 ноември

DenNews.bg
10.11.2018
размер на текста:

Овен

Тази събота не забравяйте, че различията не са повод за отдалечаване, а една добра причина за научване на нещо ново и дори сближаване. Не реагирайте първосигнално, а се опитайте да вникнете в нещата.

Телец

Сега не е моментът да давате отчет за мислите и действията ви, особено ако отсрещната страна няма подобни действия. Запазете достойнство и бъдете верни само на тези, които ви обичат.

Близнаци

Тази събота ще ви поднесе всякакви изненади. Затова не отказвайте предложение за излизане, колкото и скучно да ви се вижда то. Освен това не забравяйте, че тихите води са най-дълбоки.

Рак

Понякога е късно за обяснения, а и думите не значат много. Покажете загрижеността си с дела, но ще трябва много да се постараете.

Лъв

Колкото по-настъпателни сте, толкова по-сериозен отпор ще видите, ако се опитате да се отдръпнете някой може да се опита да ви догони.

Дева

Това е ден, в който да погледнете реално на нещата. Днес ще разберете, че някой отдавна е прочел мислите ви. Бъдете спокойни при това откритие.

Везни

Тази събота не подлагайте на проверка търпението на партньора ви. Напоследък му се е събрало много и най-малко има нужда от вашето мрънкане. Покажете му любовта си. 

Скорпион

Днес няма да получите отговора, който очаквате. Това не означава, че има проблем. Просто не всички са на вашата вълна на настроение.

Стрелец

Тази събота не е подходящ ден за търсенето на нещо ново. Имате достатъчно до себе си и то съвсем не е малко. Не бъдете лакоми, може да ви заболи корема.

Козирог 

Отричането на себе си няма да доведе до нищо. Неприятни ситуации винаги има. Помага да се възприемат с чувство за хумор. И със сигурност отминават.

Водолей

Тази събота се опитайте да бъдете по-добри от себе си във всяко едно отношение. Може да се надскочите, че и повече. И за миг не се съмнявайте в способностите.

Риби

Тази събота си дайте пълна свобода. Не позволявайте на никого да налага своите желания. Важното е да ви харесва на вас, а не на някой друг.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети