"Тоника СВ" и Поли Паскова ще пеят за празника на Дупница

DenNews.bg
03.10.2018
размер на текста:

Изключително богата ще бъде музикалната програма за празника на Дупница - 19 октомври. Честването ще започне още от 13 октомври с турнир по табла в Спортната зала.


На 16 октомври от 19 часа, в салона на ОбДТ "Невена Коканова" ще бъде концертът на Мъжки хор "Свети Иван рилски", вокален състав "АртПоп" и дупнишката банда "Симетрикс".

На 17 октомври от 19 часа е премиерата на театралната постановка на дупнишките актьори "Почти като човешки глас" от Вичо Балабанов.

На 18 октомври в 17 часа ще бъде откриването на изложбата на Нели Димитрова - "Магия в цветове". Красивите платна ще бъдат изложени във фоайето на Община Дупница.

На 18 октомври от 19 часа в Спортната зала е големият концерт на легендарната група "Тоника СВ" и Стефан Диомов.

Програмата на 19 октомври ще започне в 10:30 часа с тържествен водосвет за здраве и успех на пл. „Свобода“. След това детските състави от града и селата ще се представят с концерта „Усмивките на Дупница“.

В 12:30 е откриване на изложбата "Абстрактна живопис" на Любен Генов, който е председател на Съюза на българските художници у нас. Творбите му ще бъдат изложени в изложбена зала "Околийска къща".

От 14 часа е кинопрожекцията на българския филм "Революция Х" в театралния салон, а от 18 часа започва веселие на пл. „Свобода“. На сцената първо ще се появят фолклорните танцови ансамбли и състави, а в 19 часа танцова формация "Гераците" и народната певица Поли Паскова ще продължат да се грижат за доброто настроение на дупничани и гостите на града.
Всички мероприятия са със свободен вход.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети