10 лв. ще струва уикенд винетката

DenNews.bg
26.10.2018
размер на текста:

10 лв. ще струва уикенд винетката, която ще влезе в употреба от следващата година. Това обяви по bTV министърът на регионалното развитие Петя Аврамова.
Както вече сме писали, този стикер ще е валиден от 12 ч. в петък до 23 ч. в неделя, уточни министърът.
Аврамова обяви още, че участъкът на магистрала "Струма" от Кресна до Сандански ще бъде пуснат 5 месеца по-рано, още за коледните празници.
Припомняме, че Петя Аврамова стана министър на регионалното развитие след оставката на Николай Нанков заради тежката автобусна катастрофа край Своге, взела 20 жертви.
Наскоро обаче Нанков се върна в Министерството на регионалното развитие като зам.-министър. Ето как Аврамова коментира това:

"Личната вина е нещо различно от поемането на политическа отговорност. На мястото трябва да се намери подходящият човек. Смятам, че той е подходящият човек, на мястото на което се намира. Приемам всякакви идеи от целия екип, но решенията ги взимам аз. Аз съм готова да нося, своята и политическа, и морална отговорност",
За пътния участък край Своге, където стана тежка автобусна катастрофа, тя поясни, че тече одит на целия път, все още не е готов докладът, когато стане, ще бъде оповестен. По думите ѝ гаранцията на този път изтича в края на тази година.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети