Двойник хвърли полицията по петите на звезда от сериала „Приятели“

DenNews.bg
25.10.2018
размер на текста:

Двойникът на Дейвид, заснет по време на кражба.

Известно ли ви е твърдението, че всеки човек си има двойник някъде по света? Е, във верността на тази теория се убеди звездата от сериала „Приятели“ Дейвид Шуимър, изиграл Рос. За негово съжаление неговият двойни се оказа не особено образцов гражданин, което пък хвърли върху Дейвид съмнения, че е извършил криминално деяние в супермаркет във Великобритания, а именно кражба на кашон бира.
Всичко започва с публикация във Фейсбук, с която полицията в британския град Блекпул търси съдействие при издирването на мъж, заснет да краде бира от местен ресторант.
„Разпознавате ли този човек? Искаме да говорим с него във връзка с кражба“, пише под снимката, публикувана на 23 октомври.

Шеговитият отговор на истинския Дейвид: Както виждате, бях в Ню Йорк. 


Наблюдателни интернет потребители веднага забелязват, че мъжът на снимката от охранителната камера поразително прилича на Рос от култовия комедиен сериал „Приятели“. Което автоматично довежда до порой от коментари в социалната мрежа.
Постът на полицията в Блекпул получи над 110 000 споделяния и повече от 160 000 коментара, като един от тях е от самите служители на реда, които уверяват, че са проверили алибито на Дейвид Шуимър.
„Благодарим на всички за бързата реакция. Направихме щателна проверка и установихме, че Дейвид Шуимър е бил в Америка по време на кражбата. Съжаляваме, че трябваше да стане така“, пишат от полицията в Блекпул.
Самият Дейвид Шуимър подходи с чувство за хумор към създалата се ситуация, като публикува в Twitter видео, в което уж краде бира от супермаркет.
„Полицаи от Блекпул, кълна се, че съм невинен. Както виждате, по това време бях в Ню Йорк. Успех в разследването!“, пише под видеото на актьора.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети