Дневен хороскоп за сряда, 17 октомври

DenNews.bg
16.10.2018
размер на текста:

Овен

През този ден не чакайте чудото. То е във вас самите и трябва да го намерите. Имайте повече вяра на силите ви.

Телец

Днес бъдете внимателни при пресичане. Най-добре не шофирайте и не пътувайте. Вечерта наблегнете на растителната храна.

Близнаци

През този ден ще разберете, че голяма ваша мъка вече ни най-малко не ви вълнува. Не отбелязвайте събитието с алкохол. Той може да върне ситуацията в предишното ѝ състояние.

Рак

Днес не бъдете прекалено взискателни към другите. Има какво да научите околните, но го направете по мил и ненатрапчив начин и с много хвалби.

Лъв

Денят ще ви накара да си спомните нещо от детството. Случката може да ви помогне и сега, когато сте възрастни. Не забравяйте да разкажете това на децата ви.

Дева

През този ден ще получите потвърждение на това колко сте ценни и ценени за близките ви хора. Това е знак, че не винаги трябва да мислите най-лошото.

Везни

Днес не споделяйте своя тайна, колкото и да ви се иска. Съвсем скоро ще сте на друго мнение, но някой ще знае слабите ви места.

Скорпион

Не си мислете, че сте единствените със своите проблеми. Това разбира се, не ги прави по-малко сериозни, но не драматизирайте излишно.

Стрелец

Не си правете експерименти със здравето и физическите ви възможности. Помислете защо ви е нужно да доказвате каквото и да било.

Козирог

Имате нужда от свеж полъх в трудното ви ежедневие. Това може да направи само една кратка почивка. Заминете за ден-два и всичко ще се промени.

Водолей 

Има защо да се сърдите на някои хора, но с този товар няма да стигнете далеч. Задачата ви днес е да се освободите от товара на обвиненията.

Риби

Днес не се опитвайте да направите всичко, което сте планирали, ако обстоятелствата не го позволяват. Най-добре свършете 1-2 неща, но качествено.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети