Дневен хороскоп за 8 януари

DenNews.bg
08.01.2018
размер на текста:

Овен
През днешния ден ще сте по-впечатлителни от обикновено и сетивата ви ще са отворени към неща, които по-рано не сте усещали. Не се колебайте да се запознаете с непознатото.

Телец
Днес може да сънувате ваш познат. Вероятно това означава, че той има нужда от нещо или трябва да му върнете нещо, което му дължите. Помислете, какво е това нещо.

Рак
Това е добър ден да помислите за това как да съберете подходящ екип и да започнете,проекта, който отдавна планирате. Имайте повече доверие на хората.

Близнаци
Това е ден, който ще бъде изпълнен с приятни емоции, които ще са свързани с противоположният пол. Ще се учудите от себе си с каква лекота общувате с човека, за който си мечтаете и още по учудени ще сте на лекотата, с която нещата се получават.

Лъв
Бъдете сигурни в желанията си, тъй като постъпките ви днес ще имат особено значение за бъдещето ви. Ако не сте 100% сигурни в ползата от нещо - не го правете.

Дева
Ако днес внезапно почувствате някакво физическо неразположение, просто се отпуснете, като започнете да правите дихателни упражнения. Те помагат, както за разпускане и съсредоточаване, така и за укрепване на здравето.

Везни
Днес ще е добре да прекарате деня като страничен наблюдател. Откъснете се от инстинктите си и позволете на околните за малко да поемат главната роля в пиесата, която се играе в момента. Стойте настрана и в подходящите моменти ръкопляскайте или освирквайте.

Скорпион
През този ден бъдете внимателни с храната, която приемате. Най-добре си вземете такава от вкъщи, а навън консумирайте единствено плодове или зеленчуци.

Стрелец
Днес ще бъдете залети от всякаква информация. Вашата задача ще е да я анализирате и пресеете много внимателно, за да можете да се ориентирате, кое е истина и кое лъжа.

Козирог
През този ден се опитайте да прощавате всичко, да си спомните, че има такова нещо, като любов към хората и да и се отдадете изцяло. Ако го направите, ще видите как всички ще ви отвърнат със същото и ще разберете напълно значението на думата благодат.

Водолей
Този понеделник си поставете високи цели. Може би няма да успеете да изпълните всички от тях, но същественото ще е във ваши ръце.

Риби
Не се подавайте на провокации, както и на собствените си илюзии. Така няма да попаднете в капана на лъжливи обещания и няма да загубите ценно време.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети