Дневен хороскоп за 25 януари

DenNews.bg
25.01.2018
размер на текста:

Овен
Работа, работа и пак работа, това ще е което ще ви спаси от лошите мисли днес. Неимоверните ви усилия в тази насока ще ви подействат Това ще подейства добре, както на психиката ви, така и на професионалното ви развитие.

Телец
Този четвъртък може да разберете, че някой дълго време ви е лъгал. Не се обвинявайте, че не желаете да продължите отношенията си с него. Продължете напред, но и не мислете за отмъщение. Отървали сте се.

Близнаци 
Този четвъртък представителите на знака трябва да пазят костите си. Не се претоварвайте с носенето на тежки неща, особено ако имате проблеми с гърба или кръста.

Рак
Този четвъртък някои от вас ще получат признание, което ще ги изстреля на върховете в областта, в която се развиват. Сега скромността ви е противопоказна. Имайте самочувствие, проявявайте качествата си смело и вярвайте в успеха.

Лъв 
Този четвъртък ще затвърдите позицията си, като проявите завидни качества на лидер, умение за решаване на организаторски въпроси, както в работата, така и в личния живот. Силата ви сега ще бъде в придвижването на финансите и успешното ръководство.

Дева
Този четвъртък големината на плановете ви може да доведе до недостиг на финанси. Ще ви се иска да действате със замах, но затова ще ви трябва сериозна финансова инжекция. Ще сте готови на всичко, за да се снабдите с тези пари, дори ако се наложи да промените правилата.

Везни
Този четвъртък се опитайте да не проявявате прекалено ярко емоциите си и ги насочвайте в градивна дейност. Ако ви иде да се навикате на някого, най-добре бройте до 100, а вечерта отидете на потичате в парка или нарисувайте емоциите си върху белия лист.

Скорпион
Този четвъртък бъдете пестеливи и скромни. Опитайте се да парирате молби за заеми, които ще бъдат отправени към вас. В любовта не бъдете подозрителни. Понякога бръмбарите в главата ви са повече от здравословния брой.

Стрелец
Този четвъртък не си позволявайте да губите търпение като отговор на агресия към вас, тъй като това ще ви струва много привилегии, които вече сте постигнали. Сега ще бъдете устремени към по-възвишени чувства. Физическата близост няма да ви е достатъчна и ще искате нещо повече.

Козирог
През този ден ще са ви необходими много сили и енергия, в противен случай едва ли ще можете да постигнете, така жадувания успех. Ще ви се наложи да направите много жертви, но поне една от целите, които сте си поставили ще бъде постигната.

Водолей
Този четвъртък не отлагайте посещението при лекаря и направете необходимите изследвания ако вече дълго време не се чувствате добре. Ако чакате отговор от страна на друг човек, не го притискайте. Така рискувате да чуете нещо, което не искате.

Риби 
Този четвъртък се подгответе за много контакти и общуване. Някои от тях няма да в и бъдат особено приятно, но ще се наложи да контактувате с определени хора в работата. Няма как.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети