Треньорът на Марек Юнион-Ивкони: Достигнахме дъното, ще има санкции

DenNews.bg
24.01.2018
размер на текста:

Изключително разочарован не толкова от загубата, колкото от играта на отбора бе треньорът на Марек Юнион-Ивкони Иван Тасев след поражението с 0:3 от Добруджа. Срещу добричлии неговите подопечни изиграха един от най-слабите си мачове, което бе отчетено от наставника. Иван Тасев не изключи възможността да бъдат наложени санкции на волейболистите, заради представянето им и липсата на хъс.
„Май достигнахме дъното. Мисля, че по-слаб мач няма да може да изиграем. Ще говоря с всеки играч поотделно, ще направим анализ и ще попитам защо така се получи. Вероятно има грешка и в мен, това е колективен спорт и няма как грешката да е само в един. Учудва ме, че нямаше дух в отбора. Такъв имаше на последната тренировка, но изведнъж се изпари. Нямам обяснение и не го очаквах. На играчите се изплаща всичко на датата. Условията, с които започнахме в средата на август не са се променили, дори някои са подобрени. Това не може да е причина за слабата игра. Вероятно ще има санкции, не можем да го подминем. Възможно е санкциите да бъдат финансови“, коментира Тасев след двубоя.
Колкото до самия мач той каза: „Не спореше играта на нападателите, оттам започна всичко. Изпускането на ритъма на игра от разпределителите дойде от посрещането, колебанията в атака и несигурността при блок. В един момент ни куцаха всички елементи. Странното е, че новите попълнения Топалов и Малинга започнаха много силно, а сега не играха добре. Все пак се очакваше неопитността на Малинга да доведе до такива мачове, но мислех, че ще са по-рядко“.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети