Дневен хороскоп за 21 януари

DenNews.bg
21.01.2018
размер на текста:

 Овен
Тази неделя всичко, което правите ще бъде правилно. Дори в някой момент и да промените решението си, никой няма да го повдигне на въпрос. Бъдете предпазливи към предложение от страна на жена, която познавате от скоро.

Телец
През този ден успехите ви в личен план няма да изискват никакви усилия от ваша страна. Вероятно и околните ще ви помогнат много. Здравето ви няма да ви притеснява, но помислете кога да си запишете час за профилактичен преглед, който отлагате отдавна.

Близнаци
През този ден ще ви се наложи да се изправите пред възможността да избирате между две напълно противоположни неща. Няма да имате възможност да се измъкнете с обичайното „някъде по средата, така че мислете хубаво преди да изберете.

Рак 
Тази неделя от вас ще се искат светкавични рефлекси и готовност да помогнете, без изобщо да се замисляте. Помогнете днес на другите, за да ви помогнат те на вас утре. Вие обаче ще го направите и от добро сърце, затова ще бъдете възнаградени още повече и то в съвсем близко бъдеще.

Лъв
Изпълнени сте със сили и денят обещава да бъде много добър в личен план. Ако до сега не сте се осмелявали вече може да помислите да направите онова сериозно предложение на половинката ви.

Дева
Днес в резултат на някои ваши, не дотам правилни действия, може да настъпят някои изключително интересни събития. Не се опитвайте да ги предотвратите, за да не се лишите от разнообразието и забавлението, които те ще донесат.

Везни
Тази неделя бъдете много внимателни, защото съществува опасност да нарушите, както душевното си, така и физическото си здраве. В никакъв случай не обвинявайте другите. Помислете за кратка почивка през седмицата.

Скорпион
Тази неделя вие ще сте човекът, който ще трябва да успокоява околните и да им бърше сълзите. Не е лошо да сте състрадателни. Ако имате лични въпроси за решаване намерете време и за тях. Вечерта се обадете на родителите ви.

Стрелец 
Днес се доверете на въображението си и е напълно възможно, то да не ви подведе и да успеете да създадете нещо наистина уникално. Ако то в днешния ден не е такова, каквото очаквате, ще ви се наложи да се справяте с рутинните задачи.

Козирог
През този ден обстоятелствата няма да са това, което очаквате. В никакъв случай обаче не падайте духом и не позволявайте на отчаянието да ви задуши. Вечерта ще получите обаждане или новина, която ще върне надеждата ви в доброто. Само имайте търпение до тогава.

Водолей
Тази неделя хоризонтът пред вас ще се проясни и ще разберете, че всичките ви тревоги са били напразни. Отдайте се на задълженията си и престанете да се тормозите с някакви напразни страхове. Не търсете под вола теле и ще разберете, че половината ви проблеми са напълно въображаеми.

Риби
Тази неделя си мерете приказките. Рискувате да кажете неща, за които съвсем скоро ще съжалявате. Излезте на разходка преди да реагирате, на каквото и да било.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети