Дневен хороскоп за 20 януари

DenNews.bg
19.01.2018
размер на текста:

 Овен
Тази събота имате късмета да изпълните свое отдавнашно желание, свързано с покупка. Но само една! Пазете се от риска да се впуснете в неразумно пазаруване, което няма да ви донесе и очакваното удоволствие.

Телец
Само малките деца се сърдят, а при е време за компромиси. Ако все пак душевният протест е прекалено голям, просто си го признайте. Насила хубост не става.

Близнаци
Тази събота ви очаква приятна новина, идваща от миналото, но свързана с бъдещето. Изживейте момента и не бързайте да го споделяте. После, когато се успокоите може да се похвалите.

Рак
Очаква ви прекрасен ден стига да не прекалявате с изискванията и желанията си. Давайте го по-скромно и умерено и още много дълго време, този ден ще е един от най-приятните ви.

Лъв
Днес още сутринта облечете нещо по-специално. Съществува голяма вероятност да срещнете някой, в чиито очи със сигурност ще искате да изглеждате добре. И се усмихвайте!

Дева
Днес е много важно това, което ще направите, защото то ще се помни дълго. Всички ще ви се възхищават и ще има защо. Само не се опитвайте да злоупотребявате с късмета си.

Везни
Днес ще сте много продуктивни във всичко, с което се захванете. Възползвайте се максимално от този благоприятен ден и ще пожънете добри успехи. В никакъв случай не се отдавайте на мързела.

Скорпион
Това е ден, в който да помислите, дали наистина знаете, какво искате, защото не може да искате всичко и веднага. Проявете малко скромност и не докарвайте околните до ужас

Стрелец 
Очаква ви интересен ден, в който нищо няма да е така, както сте си го представяли и това ще е за добро. Насладете се изцяло на деня, защото рядко се случва да има такива моменти.

Козирог
Тази събота може да преживеете някои безсмислени разговора, които ще трябва да поддържате от учтивост. Няма да върви да си мълчите, но все някак ще го преживеете.

Водолей
През този ден потърсете сътрудничество. Няма да можете да се справите сами във финансово отношение. Ако трябва, дори помислете за заем, но от приятели.

Риби
Тази събота ще е изпълнена с много романтика, но само ако вие самите позволите. Отпуснете сърцето си и забравете страховете. Всичко добро тепърва предстои.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети